09.10 - 15.10 NOVOBEOGRADIZAM

Submitted By: Administrator Date: October 09, 2017, 10:09:16 AM Views: 77

Vreme je za redovnu nedelju rubriku i najavu predstojećih događaja na Novom Beogradu.
Protekla nedelja bila je izuzetno bogata sadržajem, a ove nas očekuje nastavak ništa manje kvalitetnog niza.

Poznato je da fudbalske događaje pratimo posebnim okom, naročito zbog toga što se o novobeogradskim klubovima ne piše puno a među njima ima stvari koje zavređuju pažnju. Na forumu u temi ''NOVOBEOGRADSKI FUDBAL'' možete redovno pogledati termine utakmica kao i najave. Tokom ove nedelje igraju se kup takmičenja, tako da će se lopta kotrljati raznovrsno.

Kada su u pitanju događaji kulture, prestonica iste na NBG je Dom kulture Studentski grad. Tamo smo prošle nedelje uživali u festivalu animiranog filma, ove dolazi Narodno pozorište i nastavlja se redovnost događaja i planiranih manifestacija. DKSG ima program svakodnevno, a svakog meseca uredništvo izbacuje štampani program sadržaja koji obavezno preporučujemo. Program je naravno besplatan, a možete ga preuzeti na blagajni DKSG-a (ulaz pored kafića Bistro).

Mesečni program, istina manjeg obima ali uz kvalitetan sadržaj izbacuje i odsek SKC-a koji se nalazi na Novom Beogradu. Na forumu takođe možete pratiti tu temu.

Sava Centar ove nedelje dolazi zanimljivosti. Pored redovnih konferencija i manifestacija, tu je Stand UP veče Nikole Đurička, Festival osoba sa invaliditetom kao i odlična folklorna manifestacija na koju posebno skrećemo pažnju. U Nedelju od 17časova više kulturnih društava na koncertu pod nazivom ''Igrom i pesmom do Soluna'' podsetiće nas na istorijske momente i junačke podvige našeg naroda tokom Prvog svetskog rata.

U Areni je na meniju program za najmlađe, Dizni na ledu a sve informacije oko ulaznica i tačnih termina možete pogledati na oficijalnom sajtu.

Powered by EzPortal